V příštím prodlouženém víkendu, tedy o Velikonocích, se můžete těšit na ARMS Global Testpunch. Ten zaujme místo už v sobotu 31. března a skončí ve středu 3. dubna 2018. Stáhnout si jej můžete už teď z Nintendo Switch eShopu (zabere vám 1,1 GB místa) a můžete se tak připravit na dlouhé dny a noci plné zápasů. Konkrétní časy najdete níže.

  • 5:00 BST (31. března) – 4:59 BST (3. dubna)
  • 6:00 CEST (31. března) – 5:59 CEST (3. dubna) – ČESKÁ REPUBLIKA, SLOVENSKÁ REPUBLIKA
  • 7:00 EEST (31. března) – 6:59 EEST (3. dubna)