Pokémon Sword & Shield: The Crown Tundra DLC

Pátek je den, kdy se všichni hráči budou moct ponořit do nového obsahu pro hru Pokémon Sword nebo Pokémon Shield. Vychází druhá část DLC s názvem The Crown Tundra.

V této části rozšíření se hráči podívají do stejnojmenné, zbrusu nové lokace. The Crown Tundra je rozsáhlá sněhem posetá horská oblast, ve které se usídlila malá komunita lidí. Hned z kraje se setkáte s mužem jménem Poeny, který vás jmenuje vůdcem výpravy, jejíž prioritou je prozkoumat tuto zledovatělou krajinu. Skvělou zprávou je, že toto místo je domovem mnoha legendárních pokémonů.

Stejně jako v první části tohoto dodatečné obsahu i zde najdete mnoho nových pokémonů, kteří v této zamrzlé oblasti našli svůj domov. Kromě klasického lovu se také budete moct zúčastnit Max Raid bitev a získat tak další zcela nové druhy, které v základní hře chyběly. V rozšíření The Crown Tundra potkáte také všechny legendární pokémony světa. Někteří budou dostupní pouze pro verzi hry Sword, jiní zase pro verzi Shield. Těšit se také můžete na galarské formy starých známých jako třeba Galarian Articuno, Galarian Zapdos a Galarian Moltres!

Kromě nových pokémonů se hráči mohou těšit na různé nové funkce a předměty! Jedním z nich je např. průzkum pokémoních Dynamax doupat. V tomto dobrodružství se až s dalšími třemi hráči vydáte na průzkum doupat, o kterých se říká, že zde sídlí dynamax pokémoni. V tomto režimu nebudete používat své vlastní pokémony, ale vyberete si z pokémonů, kteří jsou k dispozici k vypůjčení a pokud se setkají s dynamax pokémonem, porazí jej a chytí, budete si moct jej vyměnit za jednoho aktuálního. Takto můžete doupě procházet do doby než prohrajete.

Toto je samozřejmě jen krátký výčet všech novinek, které na hráče čekají již v pátek 23. 10. 2020 pro ty, které si DLC již zakoupili a samozřejmě pro všechny ostatní trenéři, kteří s nákupem doposud váhali.

Rozšíření stojí 749 Kč a zahrnuje obě části. Tedy The Isle of Armor, vydanou již v červnu tohoto roku, a také The Crown Tundra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share