Windbound – Brave the Storm oznámen pro Nintendo Switch

Studio 5 Lives Studios přichází po strategické hře Satelliete Reign pro PC s další hrou. Tentokrát jde o žánr RPG a hra se kromě PC podívá také na konzole včetně Nintendo Switch. Na oficiálních stránkách hry nám studio zanechalo ke hře jen několik málo informací:

  • ODHALTE skryté tajemství:  Vydejte se na cestu a odhalte historii idylických Zapovězených ostrovů a které skrývají klíč k záhadě a neočekávaným odhalením.
  • PROZKOUMEJTE  kam až oko dohlédne: Vydejte se směrem k obzoru a postupujte napříč ostrovy s vlastní rozmanitou divočinou, krajinou a výzvami.
  • ŽIJTE ze země: Hledejte potravu a suroviny, které můžete použít k vyrobení široké palety nástrojů a zbraní k přežití a vylepšení lodi. Když začne být surovin jako šafránu, je třeba odplout.
  • VYBUDUJTE perfektní plavidlo: Loď je na této cestě vaším klíčovým společníkem, pečlivě si vytvořte vlastní plachetnici, abyste zdolali zrádné vody a přeplavili se z jednoho ostrova na druhý. Navrhněte svou loď tak, aby odolala bouřlivým větrům, obrovským vlnám a smrtícím mořským tvorům.

Z následujících informací lze snadno vydedukovat, že půjde o open world survival hru, ve které budete přežívat ze zdrojů nalezených na různých ostrovech, ke kterým se budete postupně plavit.

Po shlédnutí traileru je očividné, že tvůrci se nechali inspirovat stylistikou posledního dílu ze série The Legend of Zelda: Brath of the Wild a myslím, že se jim podařilo vytvořit vizuálně příjemné prostředí pro přežívání. To, jestli se tvůrcům hra povedla nebo ne, budeme moct zjistit sami 28. srpna 2020, kdy hra oficiálně vychází na většinu platforem.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share