Vybásni si amiibo!

O co jde?

K příležitosti spuštění nového webu jsme si pro vás připravili kreativní soutěž s názvem “Vybásni si amiibo!“. Nebude to vůbec těžké, zvlášť pokud máte básnické střevo – cílem je totiž složit co nejoriginálnější báseň o Midně a vlčím údělu Linka.

Jak se zúčastnit?

Svůj výtvor nám zašlete na e-mail info@nbase.cz s předmětem zprávy Soutěž. Pro účast musíte být registrovaným členem webu NBase.cz. Soutěž probíhá od 22. 2. 2016 do 3. 3. 2016.

Kdo bude básně hodnotit?

Porotu jsme sestavili ze tří zakladatelů webu NBase – Lukas, Terezka a Bramatton. Lukas je chodící Nintendo encyklopedie, Terezka je kreativcem a Bramatton je webguru znalý básní všeho druhu.

Co můžete vyhrát?

1. místo

2. místo

  • Super Smash Bros. for Wii U potítko
  • Pokémon magnetky na ledničku

3. místo

  • PON přívěšek na mobilní telefon
  • Fantasy Life magnetky na ledničku

Podrobné podmínky soutěže

Ceny do soutěže věnoval NintendoShop.cz.


Výsledky soutěže

Chtěli bychom Vám poděkovat za všechny básničky, které nám byly zaslány. Byly originální, osobité, v některých případech lehce zvláštní, jedna dokonce přišla v angličtině a rozhodně nedaly zabrat jenom vám!

Rozhodování bylo velmi těžké, ovšem shoda byla nakonec jednotná a výhercům, jejichž seznam je zveřejněný níže, moc gratulujeme! Budete v nejbližší době kontaktováni. Ostatní účastníci nezoufejte, jako odměnu za vaši námahu obdržíte 30 bodů do NBase Clubu (body budou připsány nejpozději v neděli 6. 3. 2015). Poslední dík patří obchodu NintendoShop.cz za poskytnuté ceny.

  1. místo: CoriTelma (Hrdina Temnoty)
  2. místo: ID-107 (Když soumrak padá)
  3. místo: Cherry (Link a Midna)

Gratulujeme! Ceny budou odeslány v pondělí (7. 3. 2016) nebo individuálně po vzájemné dohodě.

7 comments
  1. Wáu! Skvělý nápad! Vzhledem k tomu, že jsem tuto Zeldu začal teprve hrát, moc o ní nevím. Musel jsem si najít, o čem je. Trošku jsem si to vyspoileroval, ale skládání básně bylo zábavné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share