Týden za námi #23 – Šťouraná a peklo

Prázdniny skončily, začal nám nový školní rok, některým rodičům se vrátil ranní shon v podobě chystání sebe a k tomu ratolestí do školy. Někde se ještě ozývaly zprávy z Gamescomu, ale spíše se objevovaly z Nového světa PAX West 2018. Pojďme se na drobný výběr nyní podívat.

Vyšťouraný update

Hackerům se povedlo zjistit obsah updatu 6.0, který je už nahrán na serverech a pouze se čeká na jeho uvolnění. Vzhledem k blížícímu se spuštění online služeb nepřekvapí přidání jejich podpory do updatu. Zároveň s tím má přijít záloha savů a stavu konzole do cloudu. Místo našly i nové ikony z Captain Toad: Treasure Tracker. Nejzajímavějším nálezem je zřejmě sada ikon ovladačů z konzolí NES, SNES, Famicom a Super Famicom, což může také souviset s online službami. Nebo že by Nintendo plánovalo uvést na trh retro sadu ovladačů? Kdo ví, nechme se překvapit.

Gameplay ze třetí ďáblovky

Na dobíhající výstavě PAX West 2018 je možné si vyzkoušet Diablo III. V rámci této události bylo jen tak mezi řečí proneseno, že bude mít podporu pro amiibo figurky. Ještě nevíme pořádně jaké a jak to bude ve výsledku vypadat, ale zní to zajímavě. Každopádně byl zveřejněn i gameplay, který naleznete níže.

Mulťáka do Lopaťáka

Nedávno byla oznámena možnost multiplayeru ve hře Shovel Knight od studia Yacht Club Games. Bude vydán jako samostatné DLC a má stát necelých 10 dolarů. V rámci multiplayeru bude možné hrát v kooperaci proti umělé inteligenci, ve čtyřech hráčích všichni proti všem a nebo dva ranked módy. Odhalen byl i gameplay z tohoto DLC.

Mario + Rabbids Kingdom Battle jde na dračku

Prodáno bylo již více jak dva miliony kopií této hry na Switch. Je to dokonce nejlépe prodávaná hra vyvíjená třetí stranou, čísla jsou z žebříčků v Severní Americe a Austrálii, ale také Velké Británie. Není se moc čemu divit, když fyzických kopií od externích studií mnoho není. Z dílen Nintendo jsou na tom prodejně lépe například 1-2 Switch, ARMS nebo klasika v podobě The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

 

Na NBase se za poslední dva týdny také nashromáždilo nemálo zpráv. Je to také kvůli gamescomu, přičemž novinky z něj naleznete pod štítkem gamescom 2018. Jinak se náš týden nesl ve znamení recenzí – GOD WARS od Matyho, kterého ne úplně potěšila. Dále Layers of Fear: Legacy, zajímavou dobrodružnou hru s psycho hororovým podtextem (lekačky obsaženy). Šílenou skákačkou, beroucí si příklad z klasických akčňáků je zase Clustertruck. A pak také novinky v podobě nového Super Smash Bros. Pro controlleru na Switch, dalších postav do stejnojmenné hry (jak kdyby jich jenom při Directu nevyjmenovali tři kýble) a oznámení nové hry ze série Ys.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share