Mario a Sonic jdou pro zlato

Přidejte se k olympijskému týmu Maria nebo Sonica, trénujte své Miičko a zúčastněte se řady vrcholových disciplín, jako je golf, plážový volejbal a fotbal!

Mario, Sonic a široká paleta dalších hostujících postav se již brzy utká o zlaté olympijské medaile v tuctech napínavých sportovních disciplín ve hře Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, jejíž oheň vzplane na evropských zařízeních z rodiny Nintendo 3DS již 8. dubna. Ve virtuálním Rio de Janeiru, které se pro rok 2016 stalo hostující metropolí již 31. olympiády, tento poslední přírůstek do série představí 14 olympijských disciplín stejně jako dalších 14 speciálních soutěží, které dodají klasickým atletickým výkonům ten správný Mario a Sonic nádech.

Krom disciplín jako je lukostřelba a plavání se tak můžete těšit i na zcela nové sporty, které rozšíří tuto už tak pořádně nabitou kolekci. Golf se na olympijské hry vrací po 112 letech a hráči budou moct exklusivně ve verzi hry pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS švihat přímo stylusem. No a soutěživci hledající další výzvy se budou moct pustit do čtrnácti Plus eventů, ve kterých pravidla klasických disciplín projdou ne zrovna úplně malou revizí. Potápějte se nebo surfujte na vlnách způsobovaných v bazénu Thwompem a stanovte ten nejrychlejší čas v Plus verzi plavání na volný způsob no a nebo využijte power-up bonusy k překonání všech světových rekordů v Plus verzi běhu na sto metrů.

Ať už si zvolíte jakýkoliv mód svých oblíbených sportů, můžete se spolehnout na to, že na stadionech v Riu potkáte opravdu silné zastoupení sportovců z Mario a Sonic série. Kromě známých medailistů jako je Yoshi nebo Amy Rose totiž letošní ročník letních olympijských her poctí sou účastí dalších dvacet nových sportovců jako je například Rosalina nebo Rouge, kteří místní soupisky rozšíří na celkem 40 hratelných soutěžících.

Aspirující atleti snící o vavřínech a medailích se pak mohou pustit do Road to Rio módu a v kůži svého Miička nejen vyzvat světovou sportovní elitu, ale také přijít na kloub důvodům rivality mezi tělocvičnami vedenými samotným Mariem a Sonicem. Bude pouze na hráčích, ke kterému týmu se přidají a jaké unikátní příběhové události na své cestě na vrchol zažijí. Dokončením tohoto příběhového módu si pak zpřístupní Mario nebo Sonic Mii obleček podle toho, za které barvy se olympiády zúčastní.

Stanout na prvním místě ale bude vyžadovat důsledný trénink. Hráči tak dostanou možnost proniknout do tajů každé disciplíny v místních ginásios a připravit se tak na skutečné výzvy, které na ně čekají na místních stadionech. Krom tvrdého tréninku ale budou mít hráč k dispozici samozřejmě také spoustu užitečného vybavení od golfových holí po kompletní oblečky pro své postavy, které zlepší jejich sportovní výkony. Pokud navíc hráči oblečou své Miičko do Mario oblečku a zároveň načtou na své zařízení z rodiny Nintendo 3DS Mario amiibo figurku nebo provedou to samé se Sonic oblečkem a jeho amiibo figurkou, získají tyto oblečky ještě další krátkodobý bonus, který jim pomůže posunout své limity ještě o kousíček výš v okamžicích, kdy půjde o všechno.

Jakmile jednou hráči vypilují své schopnosti, mohou vyzvat svou rodinu či kamarády na souboj o medaile. Díky Download Play spolu mohou najednou soupeřit až 4 hráči na čtyřech zařízeních z rodiny Nintendo 3DS s jedinou kopií hry a změřit síly lze samozřejmě také s hráči z celého světa v globálních žebříčcích. Novinka v podobě funkce Pocket Marathon pak bude hráčům počítat kroky, které urazí se svým zařízením z rodiny Nintendo 3DS a na cestě do cílové čáry dávat odměny zlepšující schopnosti jejich Miiček.

Pro více informací o trénování Miiček, speciálních událostech a dalších herních vychytávek můžete navštívit webové stránky Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games.

S oficiálními olympijskými disciplínami a speciálními eventy ze světů Maria a Sonica, čtyřicítkou hratelných postav plus možnosti hrát jako vaše Miičko a lokálního multiplayeru až pro čtyři hráče s pouze jednou kopií hry přinese Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games zábavu olympijských rozměrů pro každého vlastníka zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 8. dubna tohoto roku!

Tisková zpráva, ConQuest Entertainment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share