Fire Emblem Heroes je venku!

Další velké dobrodružství společnosti Nintendo pro chytré mobilní telefony je od dnešního dne venku. Vyšla totiž očekávaná hra Fire Emblem Heroes, originální strategické RPG o dvou válčících královstvích. Jako vyvolavači musí hráči vybudovat svou armádu povoláváním hrdinů ze světů série Fire Emblem, vést taktické bitvy upravené pro hraní za pochodu a trénovat nové bojovníky i legendární hrdiny. Některé známé tváře se stanou spojenci, zatímco jiné proti vám povedou armády jakožto nepřátelští generálové.

Hráči si mohou užít plnou majestátnost tradičních roleplay bitev na obrazovkách chytrých mobilních zařízení a pro kratší herní seance uzpůsobených mapách. Vedení armády pak bude hračka díky dotykovému ovládání s možností útočit na nepřátele pouhým přetažením vlastních jednotek na jejich pozice. Pokud hráči dokáži porazit všechny nepřátele na dané mapě, vítězství bude jejich.

Nad rámec hlavního příběhového módu se hráči mohou pustit do dalších módů, ve kterých mohou posilovat svou armádu, poměřovat své síly s ostatními hráči a mnohem víc. Pravidelně vydávané a zdarma stažitelné updaty budou nadále přidávat další postavy a herní obsah.

Pro více detailů prosím navštivte webové stránky Fire Emblem Heroes. Hra Fire Emblem Heroes je již nyní zdarma dostupná ke stažení s možností dodatečných nákupů.

Tisková zpráva ConQuest entertainment a.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share