Nové poznatky k Pokémon (Ultra) Sun & Moon

The Pokémon Company ve spolupráci s Nintendo představili nové informace k chystaným hrám Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon, které by na tuzemském trhu měly vyjít 17. listopadu 2017. Tyto hry budou obsahovat nový rozdílný příběh (oproti Pokémon Sun a Pokémon Moon) a je nám ctí vám odhalit nové informace právě o zmíněném příběhu, novém Z-Power prstenu a také o nových možnostech vzhledu postav.

Ve hrách Pokémon Sun a Moon byl příběh situovaný kolem dvou hlavních legendárních Pokémonů – Solgaleo a Lunala. Ve hrách Pokémon Ultra Sun a Moon se nám kromě dvou zmíněných odhaluje i nový legendární Pokémon jménem Necrozma a jeho tajemství, které byla kdysi zahalená pod rouškou tmy, konečně spatří světlo světla a vyjdou na povrch.

Hlavní postavy v chystaných Pokémonech dostanou nové možnosti svého vzezření. Hráč si bude moct na začátku vybrat svůj vzhled a také startovního Pokémona – Rowleta, Littena nebo Popplia. Během hraní se v jedné části představí nový Z-Power prsten, který se ve funkcích oproti minulému prstenu liší tím, že umožní využít více Z-Move útoků naráz.

Dobré zprávy máme i pro fanoušky a hráče stávajících verzí Pokémon Sun a Moon. Pomocí následujících kódů můžete získat drahocenné Mega Stones, abyste mohli za pomocí Mega evolucí dostat své Pokémony na maximum. Kódy zadávejte na hlavní obrazovce hry (vyberte “Select Mystery Gift” a následně vyberte volbu získání za pomocí hesla) a získat je můžete pouze jednou. Některé Mega Stone kameny umožní evolvovat Pokémony, kteří nejsou přímo dostupné ve hrách Sun a Moon a do hry je můžete dostat přenosem ze starších verzí díky aplikaci Pokémon Bank.

Mega Stone kameny, které můžete do své hry zdarma získat

  • Kód: POYONG – Gallade, Gardevoir, Lopunny a Diancie (4 kameny)
  • Kód: SABLEVOLANT – Tyranitar, Manectric, Abomasnow a Aggron (4 kameny)
  • Kód: MATSUBUSA – Blaziken, Swampert, Sceptile, Camerupt a Banite (5 kamenů)
  • Kód: AZUL – Pidgeot, Steelix, Heracross a Houndroom (4 kameny)
  • Kód: INTIMIDATE – Mawile, Beedrill, Audino a Medicham (4 kameny)
  • Kód: M2DESCENT – Mewtwo (1 univerzální kámen, platí pro Mewtwo X i Mewtwo Y)

A jako poslední máme úžasnou zprávu pro fanoušky, kteří vlastní zařízení z rodiny Nintendo 3DS, ale k samotným Pokémonům se ještě z nějakého důvodu nedostali. A není nic lepšího, než se pustit do her, které to vše nastartovaly. Až do 4. září 2017 využijte speciální slevy v Nintendo eShopu na tituly Pokémon Red, Pokémon Blue a Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition. Při spojení vašeho NNID s účtem Nintendo Account získáte slevu 36%, bez Nintendo Account pouhých 20%, ale přesto jde o krásnou cenu. Prožijte znovu dobrodružství v regionu Kanto a zavzpomínejte na staré časy.

Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon vycházejí pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS už 17. listopadu 2017 a k dispozici bude také speciální limitovaná edice, která bude obsahovat obě dvě hry zároveň.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share