Hurá do práce! Animal Crossing DLC – Happy Home Paradise

Happy Home Paradise

Happy Home Paradise

Pokud vás na Animal Crossing: New Horizons nejvíc bavila výzdoba vašeho domečku, a představovali jste si, jaké by to bylo, kdybyste mohli zařizovat kromě exteriéru, i interiér obydlí svých oblíbených vesničanů, máme pro vás skvělou zprávu! Zvířátka chtějí na dovolenou a je jen na vás, abyste jim zařídili pobyt snů!

Díky Happy Home Paradise si budete moct přivydělat prací na prázdninovém resortu, kde vašim úkolem bude zařídit každému klientovi ideální ubytování. Po obdržení specifických požadavků začnete výběrem ostrůvku, na kterém se bude dům nacházet. Poušť, ledovec, pláž… A do práce!

Jako doma!

Umístění bychom měli, co dál? Zařídit interiér! Jedinou limitací, pokud to tak můžeme nazvat, bude povinnost do místnosti zakomponovat vybrané kusy nábytku, které by vesničani při svém pobytu chtěli. Jinak máte naprosto volnou ruku! Připravte se na spoustu nových možností, kterými jsou například přidávání sloupů, stěny, pulty, přidávání různých zvuků do pozadí, budete moct odstranit několik věcí najednou… A jak budete hotoví, tak nezapomeňte před odchodem nábytek pořádně vyleštit, jen ať se vše blyští!

Zařídit vnitřek domů bylo vždy snadnější, než navrhnout zahrádku, předzahrádku, nebo obecně cokoliv venku. Ploty nebo cesty a jiné designy šly vždy stavět či pokládat pouze po jednom, stromy vyrostly až za několik dní, a pokud jste se ke hraní dostali až večer, tak jste kvůli tmě stejně viděli houby. Nicméně od 5. listopadu si budete moct vyzkoušet, jaké to je si nastavit denní dobu, počasí a roční období a velikosti stromů podle sebe. A hlavně stavění plotů a cest už nebude tak zdlouhavé!

Jak jsem zmínila hned na začátku, nemyslete si, že přece budete pracovat zadarmo! Za tvrdě odvedenou práci dostanete řádně zaplaceno, díky čemuž si budete moct nakoupit nábytek, který by se na vašem ostrově těžce sháněl. Postupně bude dostupnější čím dál více nábytku, ale i budov! Restaurace, školy, nemocnice… Aspoň budou mít zvířátka kam jít, až se je příště pokusíte umlátit síťkou.

Spolubydlení a Amiibo kartičky!

Jsou vesničani na vašem ostrově spíš samostatná stvoření, která mají ráda vlastní klid, nebo je mezi nimi i nějaká nerozlučná dvojice? Pošlete je na dovolenou společně! Své klienty můžete pozvat i ve dvojici z vašeho ostrova, nebo pomocí Amiibo figurek a kartiček. A když už je řeč o Amiibo, sběratele jistě potěší, že brzy bude k dostání 5. série Amiibo Animal Crossing kartiček, mezi kterými nebudou jen velmi oblíbení Raymond a Judy, ale i zbrusu nové postavy.

Chcete se pochlubit svými výtvory nejen přátelům, ale i celému světu? To je hračka. Díky aplikaci Happy Home Network ve vašem NookPhonu, budete moct nejen sdílet vaše díla, ale i navštěvovat bývalé klienty a optat se, jak se jim daří. A pokud vám půjde práce od ruky, tak se nedivte, až vám Tom Nook navrhne někomu předělat domeček na vašem vlastním ostrově!

Placené DLC Animal Crossing: Happy Home Paradise si budete moct přikoupit buď zvlášť a na trvalo za přibližně 650 CZK, nebo ho můžete obdržet v balíčku s dalšími hrami při předplacení Nintendo online služeb. Ale pozor! V tomto případě budete mít k DLC přístup pouze do doby, dokud si budete platit online služby.

DLC Animal Crossing: Happy Home Paradise vychází 5. listopadu 2021.

Exit mobile version