Rocket League nyní plně podporuje cross-platform multiplayer

U Rocket League, footballu s raketovými auty na dálkové ovládání, se s podporou cross-platform multiplayeru počítalo už při jeho vydání na Nintendo Switch. Přeci jen, Switch se přímo nabízí, abyste si ho vzali ke kamarádovi, který má jinou konzoli a mohli jste si spolu zahrát. Dosud bylo možné hrát jen s hráči na PC a Xbox ONE, nyní konečně hraní napříč platformami umožňuje i Sony u PS4, jak Psyonix uvádí na svých stránkách. Tato funkce navíc nevyžaduje stažení žádného updatu.

Abyste mohli hrát i proti lidem na jiných platformách, ujistěte se, že máte hru správně nastavenou. V “Main Menu” zvolte “Options” a ujistěte se, že na kartě “Gameplay” je povolená možnost “Cross-Platform Play“. Pokud si chcete zahrát s kamarády na jiných platformách, zvolte v hlavním menu “Play“, vyberte “Private Match“, který můžete buď založit nebo se k němu připojit.

Další skvělou zprávou je, že vývojáři pilně pracují na cross-platform party systému, který umožní snadno a rychle vytvořit skupinu z hráčů na jakékoliv platformě a společně se připojit do jakéhokoliv zápasu, nejen těch soukromých, jako dosud. Funkce má přijít v prvním letošním updatu, “více informací již brzy”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share