Splatfest #2: Létání vs. Neviditelnost

Druhý oficiální Splatfest po vydání hry Splatoon 2 je u svého konce a výsledky má každý hráč k dispozici ve své hře. Schopnost létání ztratila na hlasech a přesto se dokázala vyšplhat na vrchol a to, jak se říká, o vlásek.

Splatfest, jak hodně z vás tuší, je herní festival, který hráče rozdělí na dva tábory – jedna strana volí něco jiného než druhá, obvykle jde o protikladná slova (světlo – tma, zmrzlina – dort apod). V den konání jsou pak ve hře zakázány jiné bitvy a nastoleny jsou pouze ty Splatfest. Hráči výhrami v zápasech 4 na 4 získávají body pro svou stranu a vítězný tým na konci celého Splatfestu obdrží speciální ceny.

Určitě si všimnete, že i přes výhru létání stejně nejvíce lidí volilo stranu neviditelnosti. Aby taky ne, když za tuhle stranu lobuje roztomilá Marina. Mnohé z vás také určitě udivilo, že když bylo hráčů z týmu létání málo, tak neviditelní zápasily s neviditelnými a obráceně. Naše otázka zní: Berou se tyto výhry v úvahu? Nebo jen ty bitvy, kde spolu soupeří dvě různé strany?

Nintendo k tomu oficiální vyjádření nepodalo, nevíme, zda se tak jedná o chybu nebo nějakou novinku v pravidlech. Členové redakce tentokrát lobovali za stranu létajících a zvítězili, takže čest poraženým a budeme se těšit příště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share