Ultimate Games vydá na Nintendo Switch dvě hry cílené na mladší hráče

Ultimate Games S.A. pro Nintendo Switch vydá Pet Care a Guess The Word, obě hry určené pro nejmladší hráče. Pet Care vám dává možnost starat se o domácí mazlíčky, v Guess The Word se mohou snadnou a zábavnou formou učit anglická slovíčka. Obě hry se na Nintendo eShopu objeví 14. února.

Pet Care

V Pet Care se hráči mohou naučit o různých zvířatech – je tu 10 různých okouzlujících tvorů, třeba kočka, pes nebo kůň. Hra spočívá ve starání se o ně, krmení a sbírání odznaků za tyto aktivity. Každé zvíře má unikátní reakce na činnosti hráče. Jednoduché hraní díky podpoře dotykové obrazovky je rozšířeno o krásné animace a pečlivě vybranou hudbu.

Guess The Word

V Guess The Word se hráči učí základní anglická slovíčka. Cílem je co nejrychleji složit z daných písmen správné slovo. Postupně se objevují části zobrazení hledaného slova, jako nápověda. Vše je zabaleno a atraktivního audiovizuálního kabátu. Tato edukativní hra vytvořená Baked Games má velmi snadné a intuitivní ovládání. Na dotykové obrazovce můžete chytit a přetáhnout písmenka na správné místo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share