Víme, kolik místa v paměti zabere Super Mario Maker 2 a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Super Mario Maker 2 a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order patří k nejočekávanějším titulům letošního léta. Díky nedávno zveřejněným listingům na Nintendo eShopu teď konečně máme další informace.

Super Mario Maker 2 vyjde 28. června a digitální verze vám v konzoli zabere 3 GB. V prodeji bude také fyzická kopie za 1499 Kč, k dispozici bude i v limitované edici, která za 200 Kč navíc přidává roční členství Nintendo Switch Online (za roční členství pro jednu osobu obvykle zaplatíte pětistovku). Ačkoliv předplatné online služeb není ke hraní nutné, je potřeba ke sdílení s ostatními hráči a stahování komunitou vytvořených úrovní.

Ještě pořád se nám v hlavě honí scény z Avengers: Endgame, za chvíli už tu máme hru Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, která vyjde vyjde 19. července a v roli oblíbených Marvel hrdinů nás vezme do honu za kameny nekonečna. Fyzická kopie bude stát 1399 Kč, digitální vám zase v konzoli zabere více než 14 GB. Ještě štěstí, že na trh za chvíli dorazí 1 TB Micro SDXC karta, jejíž příchod sníží cenu všech menších kapacit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share