Soutěž o Yoshi’s Crafted World

Připravili jsme si pro vás soutěž o nejnovější hru z dílny Nintendo – Yoshi’s Crafted World, jež od nás obdržela 4/5 bodů na hodnotící stupnici. Cílem bude zaslat do komentářů pod soutěžní příspěvek na Facebooku správnou odpověď a splnit pár podmínek níže. Jednoduché, že? Tak rychle na to…

Jak se zúčastnit?

Soutěží se v komentářích pod soutěžním příspěvkem – soutěžící musí správně odpovědět na otázku, jak se jmenuje Yoshiho psí parťák, lajknout příspěvek (nebo dát jakoukoliv jinou reakci) a sdílet soutěžní příspěvek.

Výherce bude určen náhodným losem, bude jen jeden a do slosování budou přidány všechny správné odpovědi, jehož autoři splní i další podmínky. Soutěž probíhá od uveřejnění příspěvku dne 11.4.2019 do 14.4.2019 23:59. Následně vybereme výherce. Opakujeme, že soutěž se nekoná zde, ale na našich Facebookových stránkách.

Co můžete vyhrát?

Náhodným výběrem bude vybrán jeden soutěžící, který po splnění všech podmínek obdrží hru Yoshi’s Crafted World na Nintendo Switch.


Podrobné soutěžní podmínky

Cenu do soutěže věnovala společnost CQE.cz. Mockrát děkujeme.


S veškerými osobními údaji je zacházeno v souladu s Úřadem pro Ochranu Osobních Údajů, kde jsme registrováni pod číslem 00064723. Vaše údaje nebudou poskytovány třetím stranám. Pro více informací klikněte zde. Dále souhlasíte s poskytnutím údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady Evropské unie č. 2016/679 – GDPR.

Pro jakýkoliv dotaz či nejasnost nás můžete kontaktovat na e-mailové adrese info@nbase.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
VÍCE

Soutěž s Jibanyanem

Ve spolupráci se společností ConQuest Entertainment, a.s., jsme si pro Vás k příležitosti vydání hry Yo-Kai Watch připravili vědomostní…
Total
0
Share