Hry pro Nintendo Switch s českou lokalizací

Právě jste si zakoupili Nintendo Switch a je na čase zjistit, jaké hry pro vás nebo vaše děti budou ideální. Od vydání konzole v březnu roku 2017 společnost Nintendo konzoli pěkně zásobuje, ne všechny tituly jsou však dostupné v rodné řeči, a tak pro děti nebo dospělé mohou představovat určitou překážku. Ve spolupráci s českou a slovenskou Nintendo komunitou jsme pro vás připravili článek, který chystáme čas od času aktualizovat, a jehož cílem je přiblížit hry pro Nintendo Switch s českou lokalizací – buď ve formě dabingu a/nebo titulků.

Doporučujeme pročíst naše další seznamy: Hry a aplikace zdarma pro Nintendo Switch.

Poslední aktualizace: 17. 9. 2021


Seznam her

2017

2018

2019

2020

2021

2023

* Hry označené jako “vhodné pro děti” jsou hodnocené ratingovým systémem PEGI 3 nebo PEGI 7.

** Odkazy u jednotlivých her vedou na oficiální stránky Nintendo, kde lze tituly po přihlášení digitálně zakoupit. Na jejich stránkách jsou vypsány pouze jazykové verze, kterými zároveň disponuje i operační systém zařízení z rodiny Nintendo Switch. Čeština tam uvedena není, protože systém Nintendo Switch není v českém jazyce, což ale neznamená, že si ji u jednotlivých her nemůžete vynutit v herním nastavení.

*** Některé hry mají českou lokalizaci pouze v krabicové verzi (na cartridge), některé pouze digitálně a některé dokonce kombinovaně. Jak je to u jednotlivých her zjistíte u prodejců před nákupem nebo vám poradí fanoušci na facebookové skupině, či se nás můžete zeptat na e-mailu.

Exit mobile version