TIP: GameCube Anthology – The Ultimate Book na Kickstarteru

Pro všechny fanoušky starých konzolí, obzvlášť těch Nintendích není GameCube žádnou neznámou. Tato kostka představovala vstup Nintenda do moderní éry 3D her a ve své době se pyšnila nadprůměrným výkonem, větším než třeba konkurenční Playstation 2 od SONY. Přineslo s sebou několik legendárních titulů, třeba první výlet nájemné lovkyně Samus Aran do třetího rozměru v Metroid: Prime, neobvyklé Mariovo dobrodružství v Super Mario Sunshine nebo velmi oblíbený díl The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Tvůrci, kteří stojí např. za Nintendo 64 Anthology přichází s novou knihou. Tentokrát rozebírají již zmíněné GameCube a přináší obrovské množství informací od hardwaru až ke hrám, která každá dostala svůj prostor. Autoři zmiňují, že za encyklopedií je více než rok a půl práce a získávání informací. Pro sběratele se rozhodně jedná o pěkný kousek, byť je k dispozici pouze v angličtině a za cenu přesahující v přepočtu patnáct set korun za základní edici včetně poštovného do ČR.

Pokud máte zájem, podpořte kampaň na Kickstarteru a zajistěte si svou kopii knihy, abyste ji mohli mít doma co nejdříve po plánovaném vydání v létě letošního roku. Nicméně si pospěšte, do konce kampaně zbývají pouze 4 dny!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share