Zapojte se do mezinárodního zápolení v Mario Kartu 8 Deluxe

Svoláváme všechny příznivce rychlých závodů! Už během velikonoční soboty dostanete příležitost se utkat s ostatními Nintendo fanoušky ze střední Evropy v turnajovém šampionátu ve hře Mario Kart 8 Deluxe. Uskuteční se místní obdoba turnaje Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit, v němž budou soupeřit hráči z České republiky, Maďarska, Polska a Slovenska.

Společnost ConQuest entertainment připravila společně s Nintendo of Europe speciální jednodenní šampionát, který se uskuteční v sobotu 16. dubna od 16:00 do 17:30. Není potřeba se do něj předem registrovat, stačí pouze, když si v den turnaje v 16:00 zapnete hru Mario Kart 8 Deluxe, v režimu online šampionátů zadáte turnajový kód 4249-8828-5483 a můžete se vydat na start!

Účastnit se může každý, kdo vlastní konzoli Nintendo Switch, hru Mario Kart 8 Deluxe a zároveň si předplácí službu Nintendo Switch Online. Nejlepší závodníci se navíc mohou těšit na hodnotné ceny.

They see me rollin’ 
They hatin’ 

Celkový vítěz získá speciální “Seasonal Circuit” obal konzole Nintendo Switch, 2000 Gold Points a brandované oblečení. Ti závodníci, kteří se umístí na 2. a 3. místě, obdrží každý 2000 Gold Points a brandované oblečení.

Pro turnaj byla rovněž vytvořena dedikovaná stránka, kde fanoušci naleznou veškeré informace. Stejně tak budou hráči o turnaji informováni skrz naše sociální sítě Facebook, Instagram a Twitter.


Mario Kart 8 Deluxe je vůbec nejprodávanějším titulem pro konzoli Nintendo Switch s více než 43 miliony prodaných kopií. V polovině března obohatil hru první balíček z DLC Booster Course Pass, jenž nabídl prvních 8 remasterovaných tratí z celkových 48.

Zdroj: Tisková zpráva, ConQuest entertainment a.s

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je logo_cqe.png.
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share