Pokémon GO dostane lepší správu aktivit

Současná situace s řáděním viru COVID-19 nedává hráčům mnoho příležitostí k venkovnímu pohybu a užívání si lovu pokémonů a socializaci s tím související. Nedá se nic dělat, lov nějakou tu dobu prostě počká a ti z nás, kteří bydlí v dosahu stadionu, si mohou hru alespoň trochu užívat přímo z postele.  Niantic samozřejmě neustále hru aktualizuje a informuje hráče o novinkách a změnách. Jednou z nich je přepracovaná nabídka Field a Special Research, do které přibude přehled denních aktivit – Today View.

V této kartě každý hráč uvidí informace o právě probíhajících akcích, pokémonech umístěných ve stadionech a denních zářezech do pažby jako jako chycení pokémona a protočení PokéStop disku. Poslední segment bude hráče informovat o nadcházejícíh událostech. Srovnání se starou verzí a novou podobu přepracované nabídky můžete vidět na obrázku níže.

Niantic v tuto chvíli neupřesnil, kdy bude tato novinka přidána do hry a odkazuje pouze na nic neříkající budoucnost a zároveň vyzývá k sledování dostupných informací.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share