Přesouvání pokémonů z aplikace Pokémon GO spuštěno

Od dnešního dne mohou všichni hráči Pokémon GO, jejichž úroveň dosáhla nejvyšší možné hranice 40. levelu, odesílat svoje nachytané pokémony do aplikace Pokémon HOME. Tato funkce by měla být postupně uvolňována i dalším hráčům s nižším levelem.

Pokémon HOME je cloudová služba, která umožňuje odesílání pokémonů z kompatibilních her a aplikací do jednotného úložiště. Z tohoto úložiště je pak dále možné posílat pokémony do her Pokémon Sword a Shield (obousměrně viz. obrázek). Aplikace Pokémon HOME je dostupná zdarma pro konzoli Nintendo Switch a mobilní zařízení s operačním systémem iOS a Android.

Nicméně je důležité je poznamenat, že služba Pokémon HOME nabízí pouze několik bezplatných, případně omezených funkcí. Pro plné využití je třeba zakoupit předplatné. K dispozici je měsíční za 75 Kč, tříměsíční za 125 Kč a roční za 399 Kč. Jednou z prémiových funkcí je např. odesílání pokémonů ven z Pokémon HOME. Více informací na oficiálních stránkách.

Který je tohle pokémon? To je…

Na ty z vás, kteří se rozhodnou služeb Pokémon HOME využívat, čeká malé překvapení. Pokud přesunete libovolného pokémona z vaší sbírky v Pokémon GO do úložiště v Pokémon HOME, obdržíte jako dárek mýtického ocelového pokémona Meltana. Navíc pokud tohoto Meltana dále přesunete do hry Pokémon Sword nebo Pokémon Shield (placená funkce) získáte tak poprvé možnost využívat jej v boji v jeho Gigantamax formě. Tohoto Meltana získáte pomocí funkce Mystery Gift v mobilní aplikaci.

Navíc po přesunu pokémona můžete v Pokémon GO otevřít předmět Mystery Box, který zapříčiní dočasný výskyt Meltanů ve vašem okolí. Meltan může být následně vyvinut do Melmetala za 400 Meltan Candy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share