The Lara Croft Collection vyjde již tento měsíc!

Fanoušci a obdivovatelé vnadné archeložky Lary Croft by měli zpozornět. Na konzoli Nintendo Switch totiž dorazí kolekce her The Lara Croft & the Guardian of Light a The Lara Croft & the Temple of Osiris. Pokud jsou vám jména obou titulů povědomá, není to náhoda. Oba tituly vyšly již v roce 2010 a 2014 pro PC a generace konzolí XBox a Playstation.

Oznamovací trailer

Oba tituly The Lara Croft se od původních titulů Tomb Raider liší, např. na prvním pohled rozdílným přístupem ke kameře.. V tomto podání jde o akční plošinovku s intenzivními souboji a řešením hádanek. Zajímavým prvkem je podpora lokálního multiplayeru pro 2 až 4 hráče.

V titulu The Lara Croft & the Guardian of Light se budete moct prodírat hustě zarostlou džunglí a prozkoumávat staré aztécké ruiny. Vaší snahou bude odhalit tajemství “Kouřového Zrcadla” a uvěznit aztéckého boha blesků a smrti Xolotla, než bude moci ponořit svět do věčné temnoty.

Na druhé straně, The Lara Croft & the Temple of Osiris zavede hráče do Egypta, kde se budou probojovávat skrz staroegyptské pohřební hrobky, aby znovu sjednotili “Fragmenty Osirise”, a zabránili Setovi, bohu zla, zotročit celé lidstvo.

Oba tituly získaly v době vydání průměrná až lehce nadprůměrná hodnocení, takže bude určitě o co stát. Dvojice her v jednom balení The Lara Croft Collection vychází 29.6.2023 za 449 Kč a již nyní lze titul předobjednat na Nintendo eShopu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share