Známe datum vydání Trine 4

Herní studio Frozenbyte a vydavatel Modus Games oznámili datum vydání pro nadšeně očekávaný čtvrtý díl série Trine – Trine 4: The Nightmare Prince a Trine: Ultimate Collection, které vyjdou 8. října. K příležitosti tohoto oznámení byl vydán i zbrusu nový trailer, ve kterém se můžeme podívat na kooperaci čtyř hráčů, nové dovednosti a opět překrásnou grafiku.

Hra obsahuje nový soubojový systém, nové druhy nepřátel a zbrusu nové hlavolamy založené na fyzice. Dále se má jednat o největší Trine vůbec, jelikož délka gameplaye má přesáhnout všechny předchozí díly.

Mimo samotný Trine 4 bude vydán i Trine: Ultimate Collection, což je velký balík obsahující všechny díly, ale navíc také kód pro stažení oficiálního soundtracku, digitální artbook z Trine 4, sběratelský oboustranný obal na krabičku a fyzickou mapu světa Trine 4. Ti, kteří si koupí pouze Trine 4, obdrží ještě fyzickou mapu světa.

Pro hráče, kteří si Trine 4 předobjednají, je připravena bonusová DLC úroveň Toby’s Dream. Pes Toby, kterého jsme viděli v Nine Parchments, bude mít své vlastní dobrodružství v Heatherwood Hall, kde budete sledovat Tobyho stopy a pomůžete mu najít všechny pamlsky v hradu a zahradách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share