Co budete hrát o víkendu? #3

Tenhle pracovní týden se nesl v duchu hodně informací. Nejen, že konečně dorazilo několik očekávaných her (jako třeba Cadence of Hyrule nebo My Friend is Pedro), ale dozvěděli jsme se i o tom, jak to bude s novým Dragon Questem filmem nebo s novou hrou ze série Professor Layton na mobilní zařízení. Taky jsme si mohli přečíst úžasné preview od Lukáše na hru Super Mario Maker 2, která vychází už příští pátek. Ale než se k tomu vydání dostaneme, je čas si poklábosit o tom, co budeme o víkendu pařit. Co budete o víkendu hrát vy?

Lukáš

Vždy, když jdu napsat tento odstavec, uvědomím si, jak moc je týden krátký a kolik času věnuji hraní. Zvláštní pocit. Proto tento víkend asi konzoli tolik nezapnu, spíš jen kvůli jedné povinnosti a možná, skutečně jen možná, si večer zahraji chvíli Fortnite s kamarády. Pokémon Go hraji pravidelně cestou z práce a do práce , díky funkci “adventure sync” při běhání nebo když jdu s kolegy ven posedět. To se bude opakovat i tento víkend. Obávám se, že s blížícím se létem resp. letními prázdninami bude toho hraní méně a méně, zvláště o víkendu.

MatyTheRed

Tento víkend bych si rád zahrál Hyrule Warriors: Definitive Edition. Stále patří mezi mé oblíbené hry na Switchi a její repetivita je skvělým prostředkem po zklidnění po hektickém měsíci zkoušek. Možná si také zahraju Octopath Traveler, protože na tuto hru poslední dobou dost vzpomínám a je to skutečně nádherná hra. Škoda, že se o ní víc nemluví.

Yesbook

Po velmi náročném týdnu mě čeká nabitý víkend a hraní tak ustoupí stranou. Aspoň během cestování hromadnou dopravou si ale plánuji zahrát něco známého, u čeho si budu moct odpočinout. Volbou pro tento víkend bude Bayonetta 2 – jedna z her, ke kterým se velmi rád vracím. Ať už kvůli skvělému humoru hlavní postavy, vynikajícímu příběhu či nejzábavnější hratelnosti v kategorii hack’n’slash (aspoň podle mého názoru). Za snad úplně nejlepší část celé hry považuji první kapitolu, kterou jsem si zahrál už nesčetněkrát a tento víkend si ji zahraji znovu. “Beautiful!”, řekl by Rodin.

Bramatton

I mě čeká náročný víkend, kdy se budu stěhovat. V tu chvíli půjde pravděpodobně hraní stranou, ale pokud si pár minut třeba v městské hromadné dopravě nebo před spaním najdu, budu je věnovat dodatečnému obsahu Donkey Kong Adventure do hry Mario + Rabbids. Základní verzi jsem před dvěma dny 100% pokořil a těším se, jak a kam bude příběh směřovat dál.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share