Pokémon GO: Season of Celebration je tu!

Trenéři,

Stejně, jak se v našem světě střídá jaro, léto, podzim a zima, tak tomu bude i v Pokémon Go! Plní nadšení vám oznamujeme, že první Pokémon Go Seasons právě začalo a jedná se o Season of Celebration!

Season of Celebration bude trvat od 1. 12. 2020 do 1. 3. 2021 a můžete se těšit na následující:

  • Během tohoto období se budete moct účastnit několika in-game eventů oslavující různé Pokémon regiony, mezi které patří Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova a Kalos!
  • Po dobu trvání tohoto období budou trenéři potkávat různé pokémony častěji. K tomu taky můžete narazit na jiné pokémony podle toho, na jaké hemisféře se zrovna nacházíte.
  • Další pokémoni se budou líhnout z vajíček! Growlithe a wingull se budou líhnout po 2 kilometrech, baltoy a ducklett po 5. Shinx bude též po 5 kilometrech a vajíčko získáte z Adventure Sync odměn místo duckletta. Seel, aron a elgyem se už z vajíček líhnout nebudou.
  • V severní hemisféře se častěji budou objevovat následující pokémoni: Alola sandshrew, Alola vulpix, seel, lapras, teddiursa, zimní forma deerling a další!
  • V jižní hemisféře se častěji budou objevovat následující pokémoni: growlithe, shuckle, electrike, burmy, darumaka, letní forma deerling a další!
  • Během prosince se v Mega Raidech budou objevovat pouze mega charizard x, mega gengar a mega abomasnow. Po Novém roce se objeví další mega evoluce, tak doporučujeme si držet přehled!
  • Mega charizard x bude v první polovině prosince silnější! Season of Celebration nám přinese i jiné silnější mega evoluce, tak nezapomeňte pravidelně kontrolovat updaty, abyste žádnou neprošvihli.

A to není vše! Níže jsme pro vás vypsali vybrané eventy, které vás čekají.

  • Prosincový Community Day: 2020 je skoro u konce a s ním přichází i poslední Communtiy Day za tento rok, který spadá na sobotu 12. a neděli 13. prosince. Během těchto dvou dnů budete mít možnost potkat pokémony, kteří byli k dispozici v Community Days za roky 2019 a 2020. Že jste nějaký z nich zmeškali? Teď budete mít šanci to napravit!
  • GO Battle Leage Season 6: Šestá série GO Battle League se rozšíří z 10 na 24 ranků, přičemž první čtyři budou mít úplně nové názvy a příslušné odznaky. Rozšíření ranků bude doprovázeno úplně novým způsobem odměňování, čímž získáte možnost obdržet jedinečné odměny. Samozřejmě můžete očekávat, že téma této série se bude nějak prolínat s tématem aktuálního období a začíná 30.11.2020.
  • Kalos Celebration event: Od středy 2.12.2020 do úterý 8.12.2020 budete mít možnost poprvé potkat (jak v „divočině“, tak i v raidech) a vylíhnout si pokémony, které se původně objevili v regionu Kalos! Také na vás čekají exkluzivní Field a Timed Research, inu spoustu věcí, na které se těšit.
  • A spoustu dalších! Eventů se zimní a prázdninovou tématikou jsme si pro vás připravili hodně, tak se mějte na pozoru!

– Pokémon Go Tým.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share