Vychází update 3.0.0 pro Splatoon 2

Od updatu s pořadovým číslem 2 už je to nějaký ten týden a na naše Switche už ode dneška můžeme stahovat aktualizaci 3.0.0 hry Splatoon 2. Pojďme se podívat, co všechno nového přibylo.

Rank X

Asi největší novinkou je rank X. Hráči, kteří aktuálně mají rank S+10 automaticky dostanou X a budou získávat X power level. Prvních 500 v každém módu bude každý měsíc oznámeno ve SplatNet2 sekci v Nintendo Switch Online aplikaci. X power level se bude resetovat každý měsíc a hráči s přiliš nízkým hodnocením spadnou na rank S+9.

Nové mapy, zbraně a vybavení

Jako v každém updatu se dočkáme spousty nového obsahu. V prvé řadě se vrací oblíbená mapa z prvního dílu, Camp Triggerfish. Z prvního dílu také přichází Chirpy Chips, oblíbená kapela, která hraje žánr chiptune. Dále přibydou 4 nové zbraně a více než 100 kousků oblečení a vybavení – některé nové a některé z prvního dílu.

Callie

Třešničkou na dortu u nové aktualizace bude Callie z dua Squid Sisters, které hrálo důležitou roli v prvním Splatoonu a vidět jste je mohli třeba na živém koncertu Off the Hook. Po stažení updatu a splnění určité podmínky se Callie objeví v Tentakeel Outpost v Octo Canyonu. Mimo jiné vám také nabídne souhrn statistik z vašich posledních multiplayerových bitev.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share