Zahrajeme si Blackhole na Switchi?

V souvislosti s oznámením uzavření partnerství společnosti Nintendo se společností YOYO Games, která stojí za vývojovým prostředím Game Maker, se objevila zajímavá zpráva od Filipa Krauchera – autora české hry Blackhole, ve které naznačuje, že by tato hra mohla být naportována pro Nintendo Switch.

Jestli se hry skutečně dočkáme je zatím záhadou, ale s ohledem na původ zdroje této spekulace, je to více než pravděpodobné.


Pokud hru Blackhole neznáte, podívejte se na oficiálních popis hry a webové stránky:

Když posádku vesmírné lodi Endera pohltí černá díra, zdá se, že je to úplný konec. Naštěstí loď ztroskotá na Entitě, neznámém objektu, který připomíná planetu. Po havárii se hráč probudí v roli obyčejného chlapíka, který posádce vařil kafe. A samozřejmě musí vše zachránit!

Inspirováno největšími herními klenoty 8bitové a 16bitové éry – BLACKHOLE je naší originální plošinovkou, jaká tady ještě nebyla. Dohrát hru bude fuška, protože záhadné jeskyně, ztracená města, mohutné hory i hluboké lesy jsou plné smrtících pastí a hádanek, které si pohrávají s gravitací. A nesmíme zapomenout na spoutu záhad.

  • Více než 90 úrovní, které lze prozkoumat v 6 Entitách
  • Unikátní hratelnost – otáčejte gravitací
  • Stovky tajných míst a hádanek
  • Kompletně nadabovaná sci-fi komedie a skvělý soundtrack
  • Ovládání s precizností na pixel pomocí klávesnice a ovladače

Oficiální stránky hry


Aktualizace článku 9. 3. 2018 16:20

Před několika minutami se na facebookové stránce hry objevil další náznak toho, že by se Blackhole mohl na Switch opravdu podívat. Posuďte sami!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share