Pokémon Let’s GO: hraní v handheldu objasněno

Určitě se Vám od uvedení traileru na novou hru ze série lovení kapesních monster – Pokémon Let’s Go Pikachu / Let’s Go Eevee honila hlavou myšlenka, jak to bude s hraním v handheld režimu. V tomto novém přírustku došlo k odklonu od zažitých mechanik známých z předchozích titulů, kdy bylo pro chycení pokémona nutné jeho oslabení následované hodem pokéballu provedené pouhým výběrem z inventáře. V tomto díle byl boj zrušen a došlo pouze k zaměření se na samotný hod po vzoru mobilní hry Pokémon GO. Tento systém schytává na sociálních sítích řadu negativních komentářů, především od hardcore fanouškovské skupiny, nicmémě kvality či nekvality této mechaniky omrkneme až v recenzi samotného titulu.

Systém vrhání pokéballu byl v traileru hry prezentován skrz simulaci hodu Joy-con ovladačem, případě zvlášť prodávaným pokéballem. To vedlo k zamyšlení, zdali půjde vůbec hrát hru v handheld režimu. Nyní se díky jednomu z uživatelů sítě reddit začala šířit zpráva, že pro chycení není nutné používání pohybového ovládání a lze pouze ve správném okamžiku stisknout tlačítko “A”.

Myslím, že si všichni hráči, kteří se báli, že si Pokémony nebudou moct zahrát na cestách, můžou oddechnout. Na druhou stranu bylo by velmi krátkozraké, kdyby Nintendo z Pokémonů v novém díle udělala pouze Homemony, nemyslíte?

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share