Everybody 1-2-Switch! míří na Nintendo Switch

Jistě si pamatuje na launchový titul 1-2-Switch pro konzoli Nintendo Switch. Podobně jako např. hry Wii Play (Motion) pro konzoli Wii nebo Nintendo Land pro Wii U, se i tato hra zařadila mezi demonstrativní tituly, jejichž primárním cílem bylo ukázat možnosti nové konzole.

Přehledový trailer k původnímu titulu 1-2-Switch

1-2-Switch demonstroval možnosti nového typu ovladače s názvem Joy-Con a jeho gyroskopů, vibračních motorků ale také i infraportu, stejně tak jako samotné konzole a možnosti její přenositelnosti. Mohli jste si tak dát duel v minihrách jako je dojení krav, kovbojskou přestřelku, holení tváře nebo třeba počítání kuliček v uzavřené krabičce.

Nintendo dnes oznámilo, že ke konci tohoto měsíce vydává pro konzoli Nintendo Switch pokračování s názvem Everybody 1-2-Switch.

Shromážděte rodinu a přátele a užijte si veselou jízdu ve hře Everybody 1-2-Switch! vyjde na Nintendo Switch 30. června 2023.

Spojte se ve skupinách a soutěžte v řadě podivných a úžasných miniher, které obsahují vše od balónků po mimozemšťany a další! V těchto hrách budete svůj ovladač Joy-Con nebo chytré zařízení* používat zábavným a jedinečným způsobem a budete sbírat body pro svůj tým. Slávu získá tým osvědčeným způsobem, největším počtem bodů!

Brzy udeme sdílet více informací o hře Everybody 1-2-Switch!

Nintendo

Nintendo kromě toho, že hra vyjde 30. června 2023, nespecifikovala žádné další bližší informace. Hru je možné již dnes předobjednat na Nintendo eShopu za 749 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share