Pokémon Scarlet & Violet se dočkají DLC

Jako každý rok, tak i tento oslavili Pokémoni svoje narozeniny. My samozřejmě přejeme vše nejlepší! Obdarováni dárečkem jsme ale byli nakonec my v podobě prezentace Pokémon Presents, kde došlo na oznámení několika novinek. Tou nejzásadnější je vydání DLC balíku pro hry Pokémon Scarlet a Pokémon Violet.

Stějne jako u předchozí generace her, Pokémon Sword a Pokémon Shield, i nová generace se dočká dvou části. První část s podtitulem The Teal Mask zavede hráče na festival do oblasti Kitakami, kde dojde na odhalení záhady, která je spjata s folklorém tohoto kraje. Vydání první části je situované do podzimu tohoto roku.

Druhá část se bude odehrávat pod mořem. Hráči v ní navštíví akademii Blueberry, kde se klade velký důraz na boj s Pokémony. Rozšíření ponese název The Indigo Disc a vyjít by mělo v posledním kvartálu tohoto roku, tedy nedlouho po vydání první části. Cena za obě části rozšíření je 875 Kč nebo 2374 Kč v kombinaci se základní hrou.

Pokud jde o data vydání, do všecho trochu hází vidle informace v Nintendo eShopu. První část rozšíření ukazuje datum vydání 31. 12. 2023 a druhá část pak až 30. 4. 2024. Doufejme, že jde o omyl, stejně jako tomu bylo i u DLC pro Mario Kart 8.

V tomto rozšíření se kromě nových příběhových prvků objeví také noví Pokémoni. V The Teal Mask se mohou hráči těšit na trojici Pokémonů, kteří v minulosti chránili oblast Kitakami. V jednotlivých rozšířeních se objeví také dva noví legendární Pokémony. Dále bude hra obohacena o více než 230 Pokémonů, kteří nebyli v základní hře. Ve hře se také seznámíte s novými postavami, těmi budou sourozenci Carmine a Kieran, kteří pocházejí z oblasti Kitakami a navštěvují školu Blueberry.

Jako dárek k objednávce hráči získají také sadu oblečení. Navíc pokud si hráči rozšíření objednají do konce října tohoto roku získají speciálního Hisuian Zoroark s novým útokem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share