Vánoční slevy na Nintendoshopu

Je tomu jen pár dní od černého pátku a už jsou tu další slevy, tentokrát vánoční. Nintendoshop si pro nás připravil skvělé ceny na Switch a 3DS hry, ale i na New Nintendo 2DS XL konzole. Níže jsme vybrali pár tipů, kompletní seznam zlevněného zboží najdete zde. Akce platí od 30. listopadu do 31. prosince 2018.

Nintendo Switch

  • Captain Toad: Treasure Tracker za 699 Kč.
    Dobrodružství Kapitána Toada a Toadette je sice pouhým portem z Wii U, navíc ale přibyly úrovně inspirované Super Mario Odyssey a možnost hrát příběh ve dvou, což usnadní hraní těm nejmladším hráčům. Za fér cenu bylo hodně muziky a teď zaplatíte ještě o něco méně. Naši recenzi najdete zde (spoiler alert: hodně se nám líbilo).
  • Fire Emblem Warriors za 699 Kč.
    Za stejnou cenu je teď k mání i kombinace Fire Emblemu a Dynasty Warriors (která následovala příkladu úspěšné hry Hyrule Warriors). V této Hack ‘n’ slash hře platí docela dost pravidel z klasického Fire Emblemu – tedy strategické prvky nebo trojúhelníkový systém (meč poráží sekeru, sekera kopí, kopí meč). V jedné hře se tu také setkají hrdinové napříč Fire Emblem univerzy – setká se tu třeba Chrom a Lissa z Awakeningu s Corrin a Xanderem z Fates. Jedná se zkrátka o fajn hru, jak se ostatně můžete dočíst v recenzi.
  • Nintendo Labo Vehicle Kit za 1299 Kč.
    Dostalo se i na Nintendo Labo, interaktivní stavebnici z kartonu. Zlevněné jsou všechny sady, my bychom rádi zvýraznili tu nejnovější, kde si z kartonu postavíte volant, knipl a kormidla, vložíte do nich Joy-Con ovladače a s jejich pomocí potom ovládáte hru. Nebudeme si nic nalhávat, někteří z nás za kartonovým volantem uvízli na několik hodin, než jim byl násilím odebrán…
  • Doporučujeme zkouknout ještě exkluzivní RPG hry – třeba jedna z nejlepších her všech dob, The Legend of Zelda: Breath of the Wild je za 1299 Kč, na jedinečnou výpravu za Elysiem můžete v Xenoblade Chronicles 2 vyrazit už za necelou tisícovku (recenze zde), na příběhy osmi cestovatelů zase láká Octopath Traveler za stejnou cenu (více v naší recenzi).
  • Za zmínku stojí i Sushi Striker: The Way of Sushido za 699 Kč. V recenzi jsme si stěžovali na vysokou cenu a ta je teď více než skvělá.

Nintendo 3DS a 2DS

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share