Tour po aktualizovaném ostrově Ninten!

Při jedné ze svých aktualizací přidalo Nintendo do Animal Crossing: New Horizons možnost cestovat na cizí ostrovy, i když majitel nebyl zrovna online, což předtím nebylo možné. Nebylo to však ledajaké cestování, ale cestování ve snu. Cože? Ve snu? Je obyčejné cestování, a pak možná tak cestování v čase, ale ve snu?

Ať to zní sebeprapodivněji, proces je docela jednoduchý. Lehnete si do jakékoliv postele na vašem ostrově, a nově se vám objeví dialogové okénko, které se vás zeptá, zda se chcete… moment. O tomhle už jsme mluvili zde, tohle je článek o něčem jiném.

Na stole něco na zub, kdybyste po dovádění na kolotoči měli hlad.

Dnes jsem zjistila dvě věci. První je, že Nintendo má svůj vlastní ostrov ve hře Animal Crossing, který si můžete prohlédnout a případně se inspirovat, jelikož do něj přidali převážně věci z poslední aktualizace. Druhá je to, že existuje člověk, kterému platí za hraní Animal Crossing, a nesmírně mu závidím.

Ninten, jak svůj ostrov Nintendo pojmenovalo, najdete pod kódem: DA-6382-1459-4417. A co vy? Jaké jsou vaše Dream Address? Podělte se s námi v komentářích!

Ve stínu pergoly je vskutku příjemně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share