Týden za námi #16 – Předpověď sucha, místy přeháňky

Je neděle a já usedl k počítači s tím, že se trochu poštrachám na internetu a zase vytáhnu nějaké libůstky, které se tento týden udály, a o kterých jsme ještě nepsali. No a světe div se, tentokrát to pro všechny asi byl jeden z těch slabších týdnů, ale i tak se objevily zajímavosti, na které může vaše oko v dalších částech článku spočinout. Vše, co je tedy s Nintendem nějak spjato a patří do našeho herního světa, má vždy svoje místo u nás. A jako každý týden vás nabádám, tak tento nebude žádnou vyjímkou, udělejte si pohodlí a jdeme na to.

Yo-Kai Watch Busters konečně do Evropy

Po posledním dílu, který vyšel na 3DS, tedy Yo-Kai Watch 2, jsme čekali na další díl. Přitom odbočka od hlavní série s přídomkem Busters se objevila v Japonsku už v roce 2015. Od té doby stále jen čekáme než se objeví i u nás v Evropě. Japonci nám však u hodně her odpírají právo zahrát si ji v době, kdy mohou oni a toto rozhodně není jediná série. Nicméně rok se s rokem sešel a Yo-Kai Watch Busters vyjde 7. září jak v Severní Americe, tak v Evropě. Bude mít dvě verze Red Cat Corps a White Dog Squad. Jakákoliv uložená data z předchozích titulů Yo-Kai Watch 2 půjdou přenést na exkluzivní obsah. Pokud byste snad chtěli vědět více informací a nebo si to přečíst v angličtině, odkážu vás na původní článek.

Anime Expo 2018 nám odhalí nějaké hry

Od 5. do 8. července bude v Los Angeles probíhat Anime Expo 2018. Právě na něm by měla být odhalena hra Kill la Kill the game od společností Arc System Works a APLUS Games. K nim se ale s největší pravděpodobností připojí NIS America, která přes svůj Twitterový účet sdělila, že na akci bude sdílet nové herní oznámení. Mělo by jít o nějakou zajímavou hru na Switch? Že by dokonce nová Disgaea? No pojďme se podívat na zdroj a zaspekulujme si.

Sonic bude čelit Jimu Carreymu

A to už jsem si myslel, že se Jim Carrey zavrtal do své temnější stránky a moc se nechce vracet do barevnějších filmů. Mnoho z nás ho zná jako ulítlého zvířecího detektiva Ace Venturu a nebo jako Stanleyho Ipkisse, když se převtěloval bláznivě v Masce. Nyní se však připravuje film Sonic The Hedgehog u Paramount Pictures a ti by rádi viděli jako ústředního padoucha právě Jima Carreyho v kůži Dr. Robotnika. Dle Deadline Hollywood by se Carrey velmi hodil do této role. Nicméně se kolem filmu motá i další zajímavý herec, a to James Marsden. Tak že by to v Paramount Pictures s tím vším mysleli docela dost vážně? Snad se co nejvíce dozvíme v nejbližší době, protože tohle vypadá velmi zajímavě. Jako celá původní zpráva.

Nový Flip Grip na videu

Již v minulém díle jsem vám přinesl pohled na Joy Boy, což je zatím jen koncept zajímavé vychytávky k ovladači Joy-Con. Neuplynul ještě ani týden a hned tu máme další zajímavost. Vlastně s Joy-Con ovladači se dá nejspíše vyblbnout do aleluja a tak i tvůrce Flip Gripu, Jeremy Parish ukázal, na co vše je jeho nový vynález vhodný. Více se dozvíte níže ve videu a také zde.

Na konec nic jiného nepatří, než shrnutí všeho, co jsme vám za celý týden přinesli. A tentokrát je toho opravdu hodně. Lukáš se s námi podělil o informaci ohledně Toy-Conu pro Mario Kart 8 Deluxe – že bych vynalézavost kolem Joy-Con ovladačů už někde slyšel? MatyTheRed se za nás vydal na zajímavou akci Post E3 2018 a přivezl si s sebou celou kupu zajímavostí. Následně nám vybarvil recenzi na hru INK. Věděli jste vůbec, že máme YouTube kanál? Že ne? Tak to koukejte ihned napravit a pusťte si rovnou upoutávku. Jak se poprat se ztraceným telefonem vám ukáže naše recenze na Another Lost Phone: Laura’s Story. A těmi recenzemi jsme nekončili. Hned na to přišla zajímavá na hru Radiation Island a je velmi toxická. Nová dobrodružství Donkey Konga shrnul Bramatton a hned si to můžete přečíst. Niantic chce stále vylepšovat Pokemon GO a ukázal nám Pikachua, jak se schovává, kde se jen dá a my vám to ukážeme také. Poslední zajímavou double recenzi na Sushi Striker: The Way of Sushido mohu zakončit celé naše týdenní shrnutí. Já už mám pro vás jen přání příjemného prožití zbytku dne a pozvánku na další Týden za námi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share