Týden za námi #25 – Batman, Luigi, Tom Nook a nějaké ty kočky

Týden za námi z našich stránek nezmizelo, jen si na chvíli dalo pauzu, aby nyní mohlo pokračovat. Stále se věnujeme tomu nejzajímavějšímu co vám mohlo za tento týden uniknou. I když tento týden byl na nové informace trochu skoupý, přesto při hlubším prohrabání se něco našlo.

Batman a Sword Art Online

První zmiňovaná hra již vyšla na Switch 2. 10. 2018, a tak jsme se i my dočkali Batmana. Nicméně to bylo v podání Telltale, které již stačilo mezitím zkrachovat. Druhý zmiňovaný titul Sword Art Online je od Bandai Namco, kteří se zatím těší pevnému zdraví. A aby to i dokázali, tak dnes ukázali právě tuto připravovanou hru (Sword Art Online: Hollow Realization) i s videem. To vám přikládám níže, stejně jako trailer na malovaného Telltale Batmana s podtitulem The Enemy Within. Pokud by vám to nestačilo, přikládám i odkazy na původní stránky. Zdrojzdroj.

Nové Nintendo Switch vs. Voice chat na nynějším

Tento týden internetem proběhly také dvě další zajímavé zprávy. Ta první neoficiálně pojednávala o nové revizi stávajícího Switche, která by měla přijít již příští rok. Zapříčinilo se o to The Wall Street Journal. Zatím nevíme do jaké míry jsou tyto zprávy pravdivé a jak moc se bude vylepšená konzole lišit od té stávající. Já bych si tipnul, že tam zase toho tolik nebude a můžeme se připravit jen na nějaké úpravy tak říkajíc pod pokličkou (v útrobách Switche). Pokud ovšem bude? Na toto téma si i zašeptal náš redaktor MATYTHERED a YESBOOK okamžitě přispěchal se svými spekulacemi. Co se týká Voice chatu, tak to je stále takové ožehavé téma. Někteří to sice přešli, jiné to doteď pálí stejně jako služba Nintendo Online. Abych ale nechodil kolem horké kaše, tak tvář (chápejte prezident amerického Nintenda) Reggie Fils-Aimé nám podal trochu zvláštní vysvětlení. Jelikož prý hrajeme kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv tak není problém s sebou mít mobilní telefon, který má stejně každý vždy u sebe. V příslušném telefonu najdete aplikaci Nintenda, kde přes Voice chat můžete komunikovat. Už nám ale zapomněl zmínit, jak to budeme dělat, abychom naráz slyšeli hru i ostatní hráče. Každý nemá přeci jen ucho nastavené na jinou frekvenci. Z jednoho pohledu to chápu. Voice chat může odebírat výkon stejně jako zvýšit úsporu baterie v handheld módu. Vše ostatní mluví bohužel proti tomu.

Animal Crossing, Cat Quest II a Amiiba pro Luigi’s Mansion na 3DS

První zpráva, ač se zdá velmi dobrá, je bohužel neoficiální, a tak si nepískejme předčasně. Podle Redditu a jejich blogu, by se měla hra Animal Crossing pro Nintendo Switch objevit již začátkem roku. Přesnější datum sice nikdo nedal, ale bavíme se tu o Q1 (1. kvartál). No může to znamenat plus mínus čtvrt roku. Druhá informace se objevila v průběhu streamu Playstation Acces, kdy jsme mohli vidět druhý díl připravované hry Cat Question II. Jednička se vydala na Switch již před nějakou dobou a tak můžeme očekávat, že i dvojka nás zastihne. Více informací naleznete zde. No a konečně něco z Luigiho světa. Všichni, kdo bedlivě sledujeme dění kolem Nintenda a vlastníme 3DS, víme, že starší titul Luigi’s Mansion bude vydán právě i na tuto konzoli. Do téhle chvíle jsme ale netušili, že dostane i funkce Amiiba. Pokud vás ale zajímá více informací, tak vám místo slov přidám video. To si prohlédněte níže a tady ještě odkaz na původní článek.

Tak a u Luigiho i skončíme. Doufám, že se vám dnešní Týden za námi líbil a budu se na vás těšit zase u dalšího dílu našeho článkového seriálu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share