E3 2018: Co očekáváme od Nintendo prezentace

Xbox, Bethesda a další si svoji prezentaci na E3 již odbyli, na jiné teprve čeká. Někde byli fanoušci velmi nadšení, jinde zklamaní. Už zítra dojde na lámání chleba i pro nás, Nintendo fanoušky. Bude to nářez nebo Nintend’oh? Sepsali jsme pár věcí, které by se nám líbily, nebo je očekáváme, třeba kvůli různým spekulacím.

Super Smash Bros.

Začněme něčím, co máme potvrzené – o novém Smashi se nejen něco dozvíme, dokonce ho i uvidíme v akci. Jedná se o velmi očekávaný titul, který se objevil v posledním directu a vše nasvědčuje tomu, že vyjde ještě letos. Mohli bychom se ho dočkat třeba už o prázdninách?
P.S. Celá redakce už nějakou dobu spekuluje o tom, jaké postavy ve hře budou. Dojde i na zápasníky za ARMS (to by si navíc zasloužilo i amiibo)?

Metroid Prime 4

Už před rokem, na loňské E3, se nám v celé své nádheře ukázala… čtyřka. Tedy informace, že se po deseti letech konečně dočkáme nového dobrodružství se Samus Aran. Tak trochu doufáme, že kromě víc informací a záběrů ze hry slíbí i Metroid Prime Anthology se všemi třemi předchozími díly. Třeba ten první díl byl tak skvělý, že se mu dalo odpustit i nepříliš vydařené ovládání a rozhodně by se jednalo o skvělý způsob, jak přitáhnout nové fanoušky.

Yoshi

Po úspěšném Wooly Worldu pro Wii U a 3DS jsme byli navnaděni trailerem na novou hru s Yoshim, která by se měla objevit na Switchi (mimochodem, trailer nám ukázali také před rokem na E3). Na žádném z directů ani zmínka, dojde k odhalení teď?

Bayonetta 3

Přílet Bayonetty na Switch byl velmi úspěšný a Platinum Games nikoho nenechalo na pochybách, že hry se sarkastickou čarodějkou v čele prostě umí a se Switchem si dokáží dobře poradit. Na Game Awards nám Reggie ukázal trailer na 3. díl, který toho také moc nenapovídá, je v něm ale Bayonetta ve svém outfitu z prvního dílu. Bude se tedy jednat o prequel, přemostění obou dvou nebo co vlastně? Ať už to bude cokoliv, jsme opravdu zvědaví.

Pokémon

Informace o Pokémon Let’s GO: Pikachu! a Let’s GO: Eevee! jsme dostali docela nedávno. Víme ale, že se nejedná o jedinou hru s Pokémony na Switch. Ta druhá hra, co vyjde později, dost možná bude už 8. generace. Také víme, že obě dvě hry se začaly vyvíjet prakticky zároveň, i proto možná trochu naivně doufáme, že se dozvíme něco nového o obou.

Fire Emblem

V lednovém Nintendo Directu padla zmínka o nové Fire Emblem hře, která bude plnohodnotným dílem, nikoliv spin-off hrou, jako Warriors. Má vyjít někdy letos, víc ale nevíme, E3 by mohla být skvělá příležitost k odhalení.

Dragon Quest

Že Dragon Quest XI přijde i na sviště, byť později, než na ostatní platformy, to je známá věc. Líbila by se nám aspoň krátká ukázka toho, jak bude na Nintendo konzoli vypadat a zda bude mít nějaké exkluzivní prvky. Tak trochu jistí jsme si i druhým dílem spin-offu Builders, který je ohlášen na konec roku. První díl jsme mimochodem recenzovali zde.

Mario Kart Tour

Ta vůbec nejoblíbenější závodní série má přijít i na mobilní telefony a to do března 2019, jak jsme se dozvěděli při oznámení a navíc bude free-to-start. Dozvíme se brzy víc informací?

Star Fox

Ačkoliv poslední Star Fox s názvem Zero se nevyvedl tak skvěle jako ostatní díly, stále se jedná o sérii s velkým potenciálem. V poslední době se v souvislosti s tímto jménem hodně spekuluje. Podle těchto spekulací by mohlo jít o spin-off závodní hru, která by teoreticky mohla navazovat na jeden z alternativních konců Star Fox Command, kde piloti své stíhačky přemontují právě na závodní stroje. Pořád ale může jít o port hry z Wii U nebo remastery těch starších (Star Fox Adventures anyone?).

Animal Crossing

Tajným snem většiny členů redakce je nový díl hry s roztomilými zvířátky. Od vydání posledního dílu také uběhl nějaký ten pátek a něco nového by to přeci jen sneslo. I samo Nintendo se dušovalo, že všechny své hlavní série chce dostat i na Switch.

Xenoblade Chronicles Anthology

Nedá se říct, že by se Xenoblade Chronicles 2 dařilo špatně. Od nás má výborné hodnocení a víme, že v dubnu prodeje překročily 1,3 milionů, což z této hry dělá nejúspěšnější titul Monolith Softu. Není tomu tak dávno, co jsme informovali, že shání nové vývojáře. Zamlouvá se nám myšlenka zahrát si předchozí dva díly kdekoliv se nám bude chtít a navíc třeba s vylepšenou grafikou nebo jinými upgrady.

Nové Nintendo IP

Pamatujete si na ten první wow moment, třeba při odhalení ARMS? Kdy se vám ukázalo něco úplně nového, nečekaného, co bylo opravdu zajímavé. Doufáme, že se ho u Nintenda dočkáme i na letošní E3. Switch je úspěšná konzole a odměnu v podobě něčeho úplně nového (a samozřejmě skvělého) si zaslouží. Třeba Splatoon se těší velké oblibě a dokazuje, že i něco, co se zdá šílené může být ve skutečnosti vynikající nápad.

Další tituly

Šušká se o Overcooked 2, Pikmin 4, fanoušci volají po Fortnite. Ve vzduchu visí i Diablo 3 po twitterovém postu (ačkoliv se nám dostalo vyjádření, že tento post nic takového neznamená) nebo třeba Yo-kai Watch. Dal by se čekat i příchod nové LEGO hry, jejichž popularita je dnes hodně vysoko. Mohli bychom se více dozvědět i něco z indie scény, kde se to novými hrami jen hemží.

Čím blíže jsme novým informacím, tím víc jsme napjatí. Je něco, co očekáváte vy nebo na co se těšíte? Sledujte náš web a brzy budete mít jasno!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share