Týden za námi #5. Přinášíme spoustu novinek

To, co se ve světě Nintendo stalo tento týden vám snad ani nemusím přibližovat. Nejen, že se odhalila celá řada nezávislých novinek, ale konečně jsme dostali ten velký Direct. V lednu se odehrál spíš jeho menší bráška s přídomkem Mini, ale teď se jednalo už o plnohodnotné představení. My jsme vám podali samozřejmě čerstvě hned po prezentaci co si o ní myslíme zde.  Nicméně ucelenější přehled jsme přinesli hned druhý den v tomto článku. Ačkoliv se různili pohledy na to, co vše přinesl, všude nakonec zaznívali jen slova chvály, že nám toho tedy dal docela dost. Samozřejmě jsme všichni čekali představení Metroid Prime 4, které se objevilo už na E3 v roce 2017, nebo více informací či obrázek jinak logo z chystané Pokémon hry. Někteří členové z redakce dychtili po hrách ze sérií Yo-Kai Watch, Animal Crossing nebo Fire Emblem, ale to si ještě na chvíli budeme muset nechat zajít chuť.

Vlastně nakonec všichni se dočkali nějaké té hry, kterou by chtěli. Ať už to je South Park: The Fractured but Whole, Dark Souls: Remastered, Octopath Traveler, Captain Toad: Treasure Tracker, remasterované pecky z DS, jenž přijdou na 3DS, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a jiné. Ve finále pak velkolepě přišla upoutávka na připravovanou nejslavnější Nintendo bojovku Super Smash Bros. Teď si říkáte “uf bylo toho vážně hodně”, tak co nám mohl týden nabídnout více. No na jedné straně nějaké další novinky, ale na straně druhé i nějaké to zklamání.

Nové Call of Duty zatím na Switch nebude

Zřejmě si vzpomínáte, když jsem při jednom týdenním souhrnu psal o nové hře ze série Call of Duty, která by dle úniků měla přijít i na Nintendo Switch. Osmého března však přišlo oficiální potvrzení hry a na místě oznámených konzolí Switch chyběl. Pro některé, třeba i pro mě (sérii mám docela rád), to bylo určité zklamání. Jenže Activision ještě oficiálně neřekl ne. Celosvětové odhalení by mělo proběhnout až 17. května a do té doby mohou fanoušci této střílečky zatím doufat. Plánované datum vydání připadá na 12. října. Třeba přijde upravená verze pro novou konzoli Switch později. Uvidíme. Celé info si můžete přečíst zde a zde.

Another World po 25 letech i na Switch

Legendární atmosférická plošinovka Another World, která mezi hráče zamířila poprvé v roce 1991 a stala se rychle oblíbenou, se chystá i na Nintendo Switch. S touto novinkou přišel sám tvůrce hry Eric Chahi. Ovšem zatím nejsou informace, kdy se tak stane. Všude se udává, že k tomu dojde v průběhu jara, takže pokud si ji chcete připomenout, sledujte každou novou informaci. My pro vás máme prozatím trailer z připravované hry. Další podrobnosti jsou v původním článku.

Riot: Civil Unrest, aneb nepokoje na Switchi

Další zajímavou novinkou na novou Nintendo konzoli by měla být hra Riot: Civil Unrest. Titul byl financován již v roce 2014 za pomoci Indiegogo kampaně a nyní vývoj stále pokračuje. Ředitel společnosti Leonard Menchiari se v době hospodářské krize setkal s nepokoji. Sám se tak chtěl s hráči prostřednictvím této hry podělit o takovou událost, kterou by měli lidi zažít při hraní. Podle informací si budete moci zvolit, zda budete hrát na straně policie či výtržníků. K úniku novinky došlo prostřednictvím herního obchodu GameFly, který hru nabídl na svých stránkách k prodeji s datem 19. června. Nikdo však tyto informace oficiálně nepotvrdil a tak znovu jako u jiných novinek budeme muset ještě vydržet na nějaké oznámení od více povolané strany. Zatím vám můžu přihodit trailer na hru, ať si uděláte obrázek, o co tam půjde. Mnohem obsáhlejší text najdete v odkazu, kde je původní článek.

Kona již na Switchi

Minulý týden jsem psal, jak se na nás ženou temnější časy v podobě více mysteriozních a hororových her. No a jedna další a docela zajímavá přišla již 9. března i k nám, na evropský Nintendo Switch eShop. Pokud máte rádi mrazivou atmosféru až k pocitu, kdy se vám ježí chlupy, tato hra by mohla být tím správným. Nicméně podle traileru vypadá velmi zajímavě a sám teď váhám, zda to hned neprubnout a stáhnout. Určitě tomu dejte šanci a mrkněte na trailer, třeba vás to přesvědčí a nebo půjdete dál. Za necelých 500 korun se však nejedná o veliký risk. Trailer přikládám níže.

Poslední sloupeček je vždy vyhrazen tomu, co se u nás na stránkách objevilo během posledního týdne a vy jste o to možná přišli. Tento týden jsme vám přinesli nebývalé množství recenzí, jaké ani já sám nepamatuji. O jaké přesněji šlo? Inu byly tam hry Xenoblade Chronicles 2Super Toy Carsrozšíření ke hře Legend of Zelda Breath of the WildDragon Sinker: Descendents of LegendBleed 2 a dočkali jsme se i pár novinek. Za prvé to byly informace o připravované hře Blackhole v tomto článku, a k čemu všemu půjdou použít zlaté mince zase zjistíte na odkazu tady. Úplně na konec jsem si pro vás nechal tento odkaz, kde najdete kompletní shrnutí našeho vlastního komiksu Oniks Komix.

To by bylo, milí hráči a hráčky, skoro vše z tohoto týdne a já se s vámi rozloučím, jak to mám vždy ve zvyku. Užívejte počasí, hraní a vůbec všeho čeho se vám dostává. Uvidíme se zase za týden a doufejme, že se dočkáme další pořádné porce novinek, recenzí a trailerů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts
Total
0
Share